KESÄKAHVILA KONTTI

Kahvila Kontti on yhden naisen kahvintuoksuinen unelma, kaupunkilaisten oma olohuone ja ulkoilijoiden paras ystävä, Kajaanin kauneimmassa jokimaisemassa.

– Kajaanissa on uskomattoman hieno jokisuisto ihan keskustan sydämessä, mutta virkistäytymismahdollisuus kahvikupin ja uunituoreiden leivonnaisten parissa on tältä puistoalueelta vielä puuttunut. Vappuna 2017 avattu kahvila Kontti löysi nopeasti asiakaskuntansa ja jatkamme hyvillä mielin toimintaa nyt kesällä 2018, toteaa kesäkahvila Kontin yrittäjä Kirsi Keskitalo.

Konttikahvila tuo virkistystä aurinkoisiin kesäpäiviin ja lämpöisiin iltoihin – siellä, missä sinäkin kuljet. Kontissa myydään itse valmistettuja tuoksuvia leivonnaisia, herkullisia kakkuja ja suussa sulavia piirakoita. Kahvinjanoisille tarjoamme ainoina Kajaanissa Reilun kaupan Puro-kahvia: sen tumma paahto vie herkuttelijan mennessään.

Löydät meiltä myös viilentäviä virvokkeita ja jäätelöitä sekä päivittäin vaihtuvan valikoiman suolaista purtavaa. Kaikki huolella, ja suurella sydämellä valmistettuina. ​Lupaamme lisäksi, että kahvila Kontissa palvelu on aurinkoista myös pilvisellä säällä! 

Myymme ilolla tuotteitamme myös mukaan, joko suoraan kontista tai tilaustyönä. Tutustuthan catering-palveluumme, jos tiedät kesävieraidesi kakkuhammasta kolottavan tai suunnittelet suurempiakin bakkanaaleja.

Tule tutustumaan konttikahvilaan, ja ihastut varmasti.

Ps: Tarjoamme mieluusti paikallisille yhdistyksille ja yhteisöille kesäisen tapahtumapaikan kaupungin paraatipaikalla. Otathan siis yhteyttä, jos innostuit yhteistyöstä!

TAPAHTUMAKALENTERI

Siivouspäivän vilttikirppis

24.5.2018

12:00 alkaen

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi.

Tule rantapuistoon vilttikirppikselle ja laita itsellesi turha tavara kiertoon. 

Kesäjooga

6.6.2017

18:00

Oletpa kokenut tai aloittelija, kesäisessä joogassa ei ole kynnystä osallistumiselle. Teemme tunnin helppoja liikkeitä sisältävän joogan. Tunti pidetään säästä riippuen joko rantapuistossa tai sisätiloissa joogastudiolla.

HINTA: vahvistuu toukokuussa 2018
ILMOITTAUTUMISET: edellisenä päivänä p. 044-747 6611 (tekstiviestillä) tai info@sopusointu.fi

Jooga toteutuu, mikäli väh. 3 osallistujaa, paikan päällä voi osallistua myös "lennosta".

Joogapäivämäärät: ke 6.6., ke 13.6., ke 20.6., ke 27.6., ke 4.7., ke 11.7., ke 18.7., ke 25.7., ke 1.8., ke 8.8., ke 15.8. ke 22.8. ja ke 29.8.2018. 

Sateenkaari-piknik

6.7.2018

12:00 alkaen

Rantapuistossa järjestetään jo kolmatta kertaa Kainuu Priden koko perheen Sateenkaaripiknik. Tule mukaan nauttimaan iloisesta tunnelmasta, koko perheelle sopivasta ohjelmasta ja monenlaisista piknik-herkuista.

Kainuu Priden teemana on tänä kesänä rakkaus. Oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Se kuuluu kaikille!

Koko perheen ruokakarnevaali

20.7.2018

15:00 alkaen

Tule nauttimaan kesäpäivästä ja herkuttelemaan kahvila Kontin sekä Vaekea-ruokavaunun yhteiseen ruokakarnevaaliin. Tarjoamme koko perheelle sopivia suolaisia ja makeita paloja, sekä iloista ohjelmaa ja musiikkia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Please reload

Show More

© 2023 by The Cafe. Proudly created with Wix.com

Kysy lisää: myynti[at]kahvilakontti.fi      │       p. 040 - 5939 619    │     Käyntiosoite:   Rantapuisto, Kajaani